Jag vill börja med att välkomna dig hit. Här får du läsa om allt som rör min vardag och både vanliga och ovanliga vardagsbetraktelser.

För att ge en snabb och inte allt för långtråkig presentation, vill jag börja med att berätta lite om mig själv och vem jag är. Bor och uppvuxen i Stockholm och har väl, trots alla mina försök att inte bli ihopkopplad med omvärldens fördomar, blivit en rätt stressad människa som ser det negativa innan det positiva i saker. Det kan låta bittert, absolut, men känner ofta att det ger mig en större chans att kunna planera dagen bättre. Har man planerat utifrån det värsta så blir dagarna nästan alltid bättre än man tänkt sig.

I min blogg kommer ni få läsa mycket om inredning, men även småbarnslivet och allt som hör till att leva med minimänniskor. Jag jobbar ständigt med nya projekt och älskar att pyssla och skapa. Inredning är en mycket stor del av min vardag, precis som matlagning eller roliga husmorsknep och genom mitt intresse för att tillverka har jag även en brinnande hobby för att sy om gamla kläder, till nya och moderna.

Jag hoppas att du kommer finna denna blogg intressant nog att stanna kvar på och förhoppningsvis så kanske du tittar förbi lite då och då i framtiden också. Lämna gärna kommentarer eller tips om inredning eller pyssel, man kan aldrig sluta lära sig.

Återigen vill jag önska dig välkommen hit till min blogg. Jag uppskattar varje besökare som tittar förbi och jag är glad att just du är här!